Σφίγγει ο κλοιός για όλες τις επιχειρήσεις που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τη νομοθεσία (GDPR), τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό.

29594934_795409353975801_7854717095732220836_n

Οι επιχειρήσεις διαθέτουν πολλές πληροφορίες πελατών οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αριθμούς πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, ενώ οι online λιανικές πωλήσεις βρίσκονται σε άνοδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα παραπάνω απαιτούν συμμόρφωση με τη νομοθεσία , ενώ συγχρόνως εκθέτουν την επιχείρηση σε πιθανά πρόστιμα και κυρώσεις έως 2 εκατ. Ευρώ. Οι εταιρίες λιανικής πώλησης είναι ευάλωτες απέναντι στους χάκερ, οι επιθέσεις των οποίων επηρεάζουν άμεσα τα έσοδα των εταιριών από τις online πωλήσεις. Παράλληλα, τα αυξανόμενα περιστατικά υποκλοπής πιστωτικών καρτών έχουν αντίκτυπο στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τερματικά για συναλλαγές με κάρτες (POS).

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια σειρά από απειλές στον Κυβερνοχώρο.

Κακόβουλες Πράξεις εργαζομένων, όπως κλοπή εξοπλισμού ή δεδομένων για να κερδίσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ή για να τα πουλήσουν σε εγκληματίες ή για εκβιασμό.

Αμέλεια εργαζομένων, όπως αποστολή λανθασμένων δεδομένων, απώλεια εξοπλισμού ή το να πέσουν θύματα επιθέσεων ηλεκτρονικού <<ψαρέματος>>.

Εξωτερικές επιθέσεις από χάκερ που διενεργούν επιθέσεις άρνησης παροχής υπηρεσιών, εγκληματικά συνδυκάτα που κλέβουν δεδομένα και ξένες κυβερνητικές υπηρεσίες για βιομηχανική κατασκοπεία.

Οι προμηθευτές ενδέχεται επίσης να θέσουν σε κίνδυνο την επιχείρηση για παράδειγμα μέσω υπολογιστικού νέφους (cloud) που επιτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και τη διακοπή λειτουργίας του δικτύου ή μέσω των κέντρων δεδομένων και άλλων εξωτερικών παρόχων με ανεπαρκές επίπεδο ασφαλείας.

Παράλληλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αυξημένη απειλή έμμεσης εισβολής στην επιχείρηση μέσω των προσωπικών και εταιρικών λογαριασμών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ασφάλεια παρέχει προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων. Η διαρροή και η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχουν ως συνέπεια οικονομικές απώλειες, καθώς και διακινδύνευση της εταιρικής φήμης της εταιρίας. Κατανοούμε πως ένας ηλεκτρονικός ή διαδικτυακός κίνδυνος μπορεί να προκαλέσει μία αλυσιδωτή αντίδραση συνεπειών. Γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο ασφάλιση όσο και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες που μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κρίση και να βοηθήσουν τους ασφαλισμένους πελάτες μας να ακολουθήσουν την καλύτερη πορεία δράσης. Εάν η εταιρία σας είναι εκτεθειμένη σε ηλεκτρονικούς και διαδικτυακούς κινδύνους, εάν διαχειρίζεστε προσωπικά δεδομένα εξασφαλίστε την ψηφιακή προστασία σας.

 • Ευθύνη Δεδομένων Καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες της απώλειας ή χρήσης ευαίσθητων δεδομένων πελατών ή υπαλλήλων.
 • Διαχείριση Κρίσεων και εκπαίδευση σε θέμα διαρροής δεδομένων. Καλύπτει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένες ομάδες αντιμετώπισης ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων, καθώς και από αναγνωρισμένες εταιρίες δημοσίων σχέσεων που θα σας βοηθήσουν στη στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
  • Τεχνική ανάλυση και ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων μετά από παραβίαση ή διαρροή δεδομένων
  • Βοήθεια στη διαχείριση εταιρικής φήμης καθώς και της προσωπικής φήμης των στελεχών
  • Εκπαίδευση σε θέματα ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων
  • Κάλυψη εξόδων ενημέρωσης και παρακολούθησης τρίτων μερών
 • Διοικητικές Υποχρεώσεις Παρέχεται κάλυψη για εύλογες επαγγελματικές αμοιβές για νομικές συμβουλές και εκπροσώπηση σε σχέση με έρευνα για την προστασία δεδομένων
 • Ηλεκτρονικά Δεδομένα Παρέχει κάλυψη για τα έξοδα αποκατάστασης, εκ νέου συλλογής ή αναδημιουργίας δεδομένων μετά από διαρροή ή παραβίαση.
 • Διακοπή Λειτουργίας Εταιρικού Δικτύου (Προαιρετική Κάλυψη) Καλύπτει την απώλεια καθαρών κερδών λόγω διακοπής λειτουργίας του δικτύου του ασφαλισμένου εξαιτίας παραβίασης ασφάλειας.
 • Πνευματικά Δικαιώματα (Προαιρετική Κάλυψη) Καλύπτει τις αποζημιώσεις και τα έξοδα υπεράσπισης που προκύπτουν σε σχέση με παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου ή αμέλεια σε σχέση με ηλεκτρονικό περιεχόμενο.
 • Εκβιασμός αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων στον κυβερνοχώρο (Προαιρετική Κάλυψη) Καλύπτει πληρωμές λύτρων σε τρίτους οι οποίοι απειλούν να αποκαλύψουν εμπιστευτικά στοιχεία που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.

Ενημερωθείτε άμεσα και ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε τη Φόρμα:
 1. (υποχρεωτικό)
 2. (απαιτείτει σωστό email)
 3. (υποχρεωτικό)